schadeherstelDe auto’s worden bij autoschade Markerkant professioneel hersteld volgens de Focwa Hiqure ( high quality repair) normen. Dit houd in dat wij minimaal 4 jaar garantie geven op onze herstel werkzaamheden. Ook mogen wij uitsluitend origineel gecertificeerde onderdelen gebruiken en dienen wij gekwalificeerd personeel in dienst te hebben. Zo bent u verzekerd van professioneel herstel!

Heeft u autoschade??? Wat nu:

Het kan gebeuren dat u te maken krijgt met schade aan uw auto. Wij kunnen de zorg uit uw handen nemen als u in zo een situatie terecht komt.

Neem direct contact met ons op.
Tel: 036 5331033

Wij kunnen…

  • Uw schade repareren voor elke verzekeringsmaatschappij.
  • U helpen met invullen van schade formulieren en verdere afhandeling.
  • U helpen de schade te verhalen op de tegenpartij.
  • U gratis een leen auto aanbieden ten tijden van de reparatie aan uw voertuig.

Dus komt u voor schadeherstel naar Autoschade Markerkant zullen wij er zorg voor dragen dat de schade weer perfect hersteld zal worden !!

Het oplopen van kleine schades is een veel voorkomende ergernis. Een openslaand portier,een paaltje of een ander obstakel zorgt al snel voor een vervelende beschadiging. Dit zorgt er voor dat uw ( bedrijfs) auto er onverzorgd uit ziet.

Door nieuwe technieken hoeft schadeherstel aan uw auto niet uit de hand te lopen.

Velen van u kennen het restylen of uitdeuken zonder spuiten waarbij kleine deukjes zonder lak beschadiging worden hersteld.

Maar Nieuw is het zogenoemde Spotrepair waarbij kleine beschadigingen met lakschade onzichtbaar worden hersteld. Met deze nieuwe techniek worden lelijke krassen,lakschade,steenslag en roest in korte tijd wegewerkt.

In onze werkplaats beginnen we met de voorbereidingen. Hierbij moet u denken aan: plaatselijk schuren,plamuren ( indien nodig) en grondverf aanbrengen. Daarna brengen we de juiste kleur aan, welke wij specifiek per auto kunnen bepalen aan de hand van een kleurcode. Met behulp van infrarood licht laten we de verf en de vernis drogen. Zo neemt het proces van Spotrepair meestal maar 2 uur in beslag. Waarna u weer zonder schade in uw auto kunt rijden!!

Niet op alle onderdelen van de auto kan echter Spotrepair worden toegepast. Krassen op het aanzicht van de flanken en de overige delen bij de onderkant van de auto kunnen vrijwel altijd worden hersteld doormiddel van Spotrepair. Wanneer de kras zich op het dak,de motorkap of het kofferdeksel bevindt is Spotrepair niet de beste oplossing. Aangezien bij deze reparatie methode een licht kleurverschil kan ontstaan bij bepaalde kleuren lak blijft de reparatie mogelijk zichtbaar op deze in het zicht liggende onderdelen van uw auto.

Vaak nemen garagebedrijven voor reparatie geen laswerk aan. Wij van autoschade Markerkant doen dat wel. Wij kunnen zelfs aluminium, koper en plastic lassen.

Het laswerk wat vaak boven het hoofd gedaan wordt is niet het makkelijkste werk. Het komt vaak voor dat er een onderdeel aan de auto is doorgeroest,denk hier bij aan uitlaten, dorpels,wielscherm,en dwarsbalken en dat uw auto hier op afgekeurd word bij de APK keuring. Wij lassen nieuwe stukken metaal in zodat de auto weer voldoet aan de APK norm.
Hier komt een hoop ervaring bij kijken.

Wij hebben hier dan ook gekwalificeerde vakmensen voor die streven naar vakmanschap en top kwaliteit.

Voor deel restauraties en complete restauraties van classic cars of oldtimers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij demonteren deze zoveel mogelijk of geheel indien dit noodzakelijk is.
Wij hebben veel ervaring met restaureren van auto’s. Alle delen ,carrosserie,chassis, assen,etc..worden geheel blank gemaakt. Dit gebeurd voornamelijk door stralen.

In de werkplaats maken wij gebruik van moderne hoogstaande apparatuur om uw auto te restaureren.

Auto’s die bij ons zijn gerestaureerd kunnen dan ook gegarandeerd rekenen op een hogere taxatiewaarde. Wij nemen de tijd voor restauraties,want het resultaat is ons visitekaartje.

Om van A naar B te kunnen blijven rijden, heeft uw auto onderhoud nodig. Hiermee kunnen wij u van dienst zijn.

APK Keuring

APK Keuring bij Autoschade Markerkant Almere

APK Keuring wordt uitgevoerd door onze samenwerkingspartner Autobedrijf Khan.
Kijk voor meer informatie op de website van Autobedrijf Khan – APK.

Een goed werkende airco is voor u prettig het gehele jaar door,frisse lucht en onbeslagen ramen in de winter en verkoeling in de zomer. Laat daarom minimaal 1 keer per jaar uw airconditioning controleren. Dit om eventuele kostbare reparaties in de toekomst te voorkomen.

Door een Airco check te doen lopen wij uw complete airco systeem na. Wanneer bijvoorbeeld uw airco niet optimaal gevuld is zal deze harder moeten werken dan nodig. Wat betekent dat u onnodige brandstof kosten heeft en overmatige slijtage aan uw aircosysteem .

Een airco systeem is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10 % koudemiddel. Hiervoor adviseren wij om het systeem elke 3 tot 4 jaar opnieuw te laten afvullen. En zo de meeste kans hebben op een werkend systeem. Het koudemiddel zorgt naast koeling ook voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in de warme maanden kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Laat uw airco daarom 1 keer per jaar controleren.

Goede banden zijn van essentieel belang voor uw auto en uw veiligheid. Gebreken aan uw autobanden kunnen ook het comfort tijdens het rijden verminderen.

Mocht u het idee hebben dat u weinig profiel op de banden heeft, de banden niet op spanning zijn of dat u het idee heeft dat er iets anders aan de hand is. Laat dit dan altijd even controleren.

Wij kunnen zonodig één of meer nieuwe banden vakkundig voor u monteren. Wij beschikken in onze werkplaats over de modernste monteer- en balanceer apparatuur om het comfort tijdens het rijden optimaal te waarborgen.

Het uitlijnen van banden heeft te maken met de afstelling van het onderstel van uw auto.Als de afstelling van het onderstel van uw auto niet goed is,kunnen er klachten ontstaan zoals het naar links of naar rechts trekken van uw auto,onstabiel weg gedrag of een scheve slijtage van uw banden. Met onze apparatuur kunnen we uw auto weer perfect uitlijnen. Dit word altijd gedaan volgens de fabrieksinstellingen van uw auto!

Bent u op zoek naar een andere auto ?

Voor een nette occasion kunt u bij ons terecht! Hier onder vind u onze online selectie, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons. Om onze selectie geheel vrijblijvend bekijken of een proefrit maken in een van onze vele modellen.