Een goed werkende airco is voor u prettig het gehele jaar door,frisse lucht en onbeslagen ramen in de winter en verkoeling in de zomer. Laat daarom minimaal 1 keer per jaar uw airconditioning controleren. Dit om eventuele kostbare reparaties in de toekomst te voorkomen.

Door een Airco check te doen lopen wij uw complete airco systeem na. Wanneer bijvoorbeeld uw airco niet optimaal gevuld is zal deze harder moeten werken dan nodig. Wat betekent dat u onnodige brandstof kosten heeft en overmatige slijtage aan uw aircosysteem .

Een airco systeem is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10 % koudemiddel. Hiervoor adviseren wij om het systeem elke 3 tot 4 jaar opnieuw te laten afvullen. En zo de meeste kans hebben op een werkend systeem. Het koudemiddel zorgt naast koeling ook voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in de warme maanden kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Laat uw airco daarom 1 keer per jaar controleren.