APK Keuring

APK Keuring bij Autoschade Markerkant Almere

apkWanneer u op zoek bent naar een deskundig autobedrijf voor de APK keuring voor uw auto, dan bent u bij Autoschade Markerkant Almere aan het juiste adres. We verzorgen voor uw auto de APK in Almere. We willen u alleen vragen om hiervoor een afspraak te maken via ons “Maak direct een afspraak” – formulier rechts op deze pagina.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in Europa een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Volgens de Wegenverkeerswet moet u uw personen auto of bedrijfswagen jaarlijks laten keuren. Drie jaar na dat uw auto voor het eerst op de weg is toegelaten wordt deze keuringsplichtig. Zware bedrijfswagens, aanhangwagens en sommige speciale voertuigen dienen elk jaar te worden gekeurd, vanaf het moment dat deze nieuw op de weg zijn toegelaten.

Let wel op, de APK is een moment opname. Dit is bij iedere APK Keuring, ook bij Autoschade Markerkant in Almere. Dit geeft u geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te (laten) plegen aan uw auto.

Indien er tijdens de APK in Almere blijkt dat er reparaties nodig zijn, dan zullen wij u hiervan uiteraard op de hoogte brengen en tevens een kosten indicatie aan u doorgeven.

Bij Autoschade Markerkant houden wij onze klanten tijdig op de hoogte wanneer de APK van de auto bijna verlopen is. Dit zodat u niet zonder geldige APK Keuring in Almere rond rijdt!