Het oplopen van kleine schades is een veel voorkomende ergernis. Een openslaand portier,een paaltje of een ander obstakel zorgt al snel voor een vervelende beschadiging. Dit zorgt er voor dat uw ( bedrijfs) auto er onverzorgd uit ziet.

Door nieuwe technieken hoeft schadeherstel aan uw auto niet uit de hand te lopen.

Velen van u kennen het restylen of uitdeuken zonder spuiten waarbij kleine deukjes zonder lak beschadiging worden hersteld.

Maar Nieuw is het zogenoemde Spotrepair waarbij kleine beschadigingen met lakschade onzichtbaar worden hersteld. Met deze nieuwe techniek worden lelijke krassen,lakschade,steenslag en roest in korte tijd wegewerkt.

In onze werkplaats beginnen we met de voorbereidingen. Hierbij moet u denken aan: plaatselijk schuren,plamuren ( indien nodig) en grondverf aanbrengen. Daarna brengen we de juiste kleur aan, welke wij specifiek per auto kunnen bepalen aan de hand van een kleurcode. Met behulp van infrarood licht laten we de verf en de vernis drogen. Zo neemt het proces van Spotrepair meestal maar 2 uur in beslag. Waarna u weer zonder schade in uw auto kunt rijden!!

Niet op alle onderdelen van de auto kan echter Spotrepair worden toegepast. Krassen op het aanzicht van de flanken en de overige delen bij de onderkant van de auto kunnen vrijwel altijd worden hersteld doormiddel van Spotrepair. Wanneer de kras zich op het dak,de motorkap of het kofferdeksel bevindt is Spotrepair niet de beste oplossing. Aangezien bij deze reparatie methode een licht kleurverschil kan ontstaan bij bepaalde kleuren lak blijft de reparatie mogelijk zichtbaar op deze in het zicht liggende onderdelen van uw auto.